Borup Gruppe

Borup Gruppe

Plads til alle

Kalender

 

Herover kan man se en online version af Borup Gruppes kalender. Der vil her blive indsat arrangementer, og man kan se hvilke enheder der deltager i hvilke arrangementer. 

Ønsker man at få kalenderen integreret i sin personlige Google kalender, trykker man i nederste højre hjørne af kalenderen ovenfor, på det lille “+”. Herefter kan man bestemme hvilke kalendrer der er relevante at følge med i.

Arrangementer

Spejderne i Borup har fra tid til anden brug for hjælp fra forældre til at gennemføre forskellige arrangementer. Det kan være alt fra Børnedyrskuet i Borup, hvor der skal stilles op og sættes frem, til en arbejdsdag i vores hytte i Sverige. 

Uanset hvad, ved vi at det hjælper utrolig meget på udbyttet som børnene får, om det så er en spejdergrund der kan bruges til flere ting eller hytten som bliver bedre indrettet, eller blot en god dag med succesoplevelser.

Nogle generelle arragementer:
 1. Børnedyrskue, midt august
  – Lørdag den 14 august er dyrskuedag (2021)
 2. Vinterlejr, 2. weekend i februar. Generalforsamling om søndagen i forbindelse med hentning.
 3. Sommerlejr
 4. Spejderkollektiv
 5. Arbejdsdag på Spejdergrunden
 6. Arbejdsweekend I Kulsvigerhytten (Sverige). Fra tid til anden skal der laves vedligehold på vores hytte i Sverige men dette er ikke årligt, eller fast, ligesom nogle arrangementer.
 7. Kulturaften i Borup
 8. Sankt Hans
 9. Juleafslutning
 10. Lodseddelsalg
 11. Oprykningsdag